Læringsspil

Vi laver læringsspil til uddannelser i skoler på alle niveauer, og stort set alle andre situationer hvor der skal kommunikeres information på en sjov, spændende eller engagerende vis.

Vores erfaring med at lave online læringsspil til de ældre elever i folkeskolen og ungdomsuddannelse har ført til udviklingen af spillene: Jack the Riddler og Walkabout Math

Hvis du ikke finder præcis hvad du søger i vores spil-portefølje, så kan vi hjælpe med at lave præcis det du har brug for til alle læringssituationer og optræning – vi sørger for hurtig levering af både digitale spil og oplevelser, og kan være med hele vejen i udviklingsprocessen.


OUTBREAK – et læringsspil om epidemier

COVID-19 og andre pandemier. Lær om sygdomme i dette læringsspil.

Under udarbejdning – læs mere her!


Jack the Riddler

Prototypen af Jack the Riddler har vundet guld i den internationale Serious Play Conference kåring af det bedste læringsspil 2019. Spillet er designet til folkeskolens udskoling og opefter, og har til formål, at lære eleverne at tale engelsk. Spillets primære funktion er at få eleverne til at glemme, at de snakker på engelsk ved at få dem til at løse opgaver sammen. Spillet foregår lige så meget i mellem eleverne, som det foregår på skærmen, og det betyder at spillets frie rammer hurtigt lærer eleverne at tro på egne, sproglige evner – og derfra koncentrere sig om at løse opgaver i Londons viktorianske, tågede gader.
Læringsspillet inviterer eleverne ind i en spændende verden fuld af mysterier, detektivarbejde og spændende karakterer.

Jack the Riddler er under udvikling, og en spilbar demo kan forventes klar sommeren 2020. Tilmeld dig nyhedsbrevet her allerede nu, hvis du vil teste spillet helt gratis eller blot få direkte besked, når spillet er færdigt.

Spiltrailer for Jack the Riddler

Udviklingen af Jack the Riddler er støttet med midler fra det Danske Film Instituts Spilordning.

Walkabout Math

Walkabout Math er et læringsspil for ungdomsuddannelser, som let kan integreres i Matematik C-B niveau. Vores læringsspil virker motiverende for eleverne, og sørger for at undervisningen bliver til en leg, bogstaveligt talt.
Læringsspil kan forbedre undervisning og facilitere en mere effektiv læring ved at underholde, og visualisere det ellers abstrakte matematiske materiale.
I spillet spiller du som en ung mand, der tager på en matematisk drømmevandring igennem en Australsk inspireret verden af tal, ligninger og formler.

Spiltrailer for Walkabout Math