Gamification

Hvad er gamification? Hvordan kommer man i gang med at bruge det? Og hvad kan og skal man bruge det til?

Vi har vejledt to virksomheder med implementering af gamification-strategier til on-boarding af kunder. Derudover har vi afholdt workshops for medarbejdere, så de selv kan anvende gamfication-strategier.

Vi er desuden medforfattere på håndbogen “Gamification – How and Why”, der gennemgår de mest grundlæggende teorier og tanker bag gamification. Samtidig stiller den et framework op for at bruge gamification som en re-design linse til at forbedre eksisterende produkter og processer.

"Ahoot har givet os yderst kompetent vejledning til, hvordan vi kan gamificere vores digitale værktøjer til udarbejdelse af årsrapporter, selvangivelser og forskudsopgørelser. Samarbejdet har givet os en sjovere og mere intuitiv brugerflade, der fastholder vores brugere, så de kommer godt igennem processen."
Henrik Refslund
Digital Revisor
"Ahoot faciliterede en gamification workshop hos os, som virkelig gav os en masse indsigter i spilmekanismer og særligt hvordan vi kan inkorporere disse spilmekanismer i vores B2B software. Workshoppen blev afholdt på en meget kompetent og inddragende måde. Jeg vil på det varmeste anbefale Ahoot, hvis du overvejer, hvordan du kommer igang med gamification."
Torben Stigaard
PlanDisc